Fashionflair header
1:35 pm - 07/09/2012

Jil Sander Copy

Här är resultatet av projektet jag höll på med igår. Dock så valte jag att byta mössan mot en smalare variant! Floret tog jag av en gammal H&M hatt som jag ändå aldrig använde. Nå, vad tycker ni? Jag ska försöka att få till en ny outfit bild med mössan till.

 

Here are the results of yesterday’s project. Actually, I replace the hat with a narrower version! I took the veil from a old H&M hat that I never use. Well, what do you think? I’ll try to get a new outfit picture with my new favorite hat.

Leave a comment

vicci- September 15, 2012 at 1:10 pm
Kan inte du göra ett inlägg med mössor till hösten? skulle vara awesome
Linda- September 8, 2012 at 11:33 pm
Snygggt!!
ida- September 7, 2012 at 9:51 pm
den blev super fin!
Marysia- September 7, 2012 at 5:03 pm
När kommer svaren på frågorna? :D
NEW POST: Hilda Sandström - WORK
VIEW POSTS - VIEW PROFILE