Fashionflair header
7:37 pm - 31/08/2012

Afro-style

Photographer: Emma Svensson (Rodeo.net)

Hahaha jag orkar inte! Kolla första bilden, jag dör…. Jag kan liksom inte sluta att undra över vem det är som jag gläds så åt att träffa. På bilderna ser ni i alla fall mitt lilla försök till afro. Jag tycker att det är så himla kul med förändringar. Det är väl det som är lite av min signatur grej. vad tycker ni?

Hahaha look at the first picture! Wtf…. I can’t stop to wondering who it is that I am so glad to see. Anyway, here is my afro hairstyle that i had day two on fashionweek. I think it’s so much fun to change myself and don’t always look the same. It is kind of my signature thing. what do you think?

Leave a comment

Lola- September 9, 2012 at 5:22 pm
Hur gjorde du för att få till lockarna? skitsnyggt! Hade uppskattats ifall du berättar hur du gjorde..
Iman- September 2, 2012 at 9:28 pm
How did you achive this look?
märta- September 2, 2012 at 2:34 pm
Hur gjorde du lockarna och frisyren?? snälla svara blev så sjukt galet inspirerad!
IDASWARDROBE.com- August 31, 2012 at 9:30 pm
Bilderna är underbara! Och håret med! :)
NEW POST: Madelene Billman - Rainbow
VIEW POSTS - VIEW PROFILE