Fashionflair header
6:06 am - 21/08/2012

London here I come!

Okej, nu händer det! Jag kommer att åka till London för första gången i mitt liv (om bara några timmar). Vi ska strax kila iväg till Arlanda Express – So excited! Jag har varit en duktig tjej och tidsinställt en massa inlägg till er. Faktiskt, applåder till mig haha… Jag kommer givetvis att ta sjukt mycket bilder när jag är där. Två minneskort borde väl räcka ;D

Okay, now it happens! I will go to London for the first time in my life (just a couple of hours left). We are just about to go to the Arlanda Express – So excited! I’ve been a good girl and timed a lot of posts to you. Actually, applause to me haha … I will of course take many pictures when I’m there. I have two memory cards. I think I will manage :D

Leave a comment

Tess- August 21, 2012 at 5:37 pm
Åh London är en underbar stad :)
Tess mode- August 21, 2012 at 11:41 am
LONDON ÄR BÄST!!! tips på restaurang: sketch! tips på bar/klubb: aqua :)
IDASWARDROBE.com- August 21, 2012 at 6:57 am
Vad spännande! Har heller aldrig varit där, men ska dit en dag! :) Ha det grymt nu! Tack för bältet btw, det är en ny favvo till alla mina byxor/kjolar! :)
NEW POST: Blame It On Fashion - BLUE LACE AND A PINK TOUCH
VIEW POSTS - VIEW PROFILE