Fashionflair header
10:12 am - 12/08/2012

Dinner for five

Längre arbetsdagar på Bikbok är det som just nu orsakar dåliga updates. Tänkte i alla fall bjussa er på dessa bilder från i fredags. Fick hem detta sköna gäng på middag, bestående av – Lotten, Anna, Isabelle, Joanna (och självklart lilla Casper). Fina som snus hela bunten! Vi åt super god mat (Joanna låg förövrigt inne med ett recept på världens godaste fisksoppa), vi drack vin och tjöta skit – Precis som det ska vara!

Longer working days at Bikbok is currently causing bad updates. Here are some pictures from last Friday. I had dinner at my place with these fine ladies – Lotten,  Anna, Isabelle, Joanna (and of course little Casper). We had good food (Joanna had the recipe of the world’s most delicious fish soup), we drank wine and just talked about everything and nothing – Just as it should be!

Leave a comment

Sofie- August 14, 2012 at 6:33 pm
Ja snälla receptet tack! Ser vrålgott ut!
Isabell- August 13, 2012 at 4:03 pm
Hej! Skulle jättegärna vilja ha recept på de där rullarna! Ser jättegoda ut!
NEW POST: Signe Belfiore - GOOD MORNIN’
VIEW POSTS - VIEW PROFILE