Fashionflair header
11:03 am - 23/07/2012

Max Factor – Eye brightening

Max Factor Eye Brightening Mascara

Hej finingar! Vaknade till ett väldigt grått och mulet Stockholm idag. Försökte att piggna till och se fräshare ut med hjälp av denna mascaran. Den kommer från Max Factor och kommer ut i butik i augusti. På bilden har jag endast målat ena ögat för att visa er vilken effekt den ger. Den har ett nytt ljusreflekterande pigmenten som fångar upp ljusstrålar på väg mot ögat, speglar dessa, och därigenom tillföra ytterligare lyster. Bra va!? Den finns för mörkbruna, ljusbruna, blå och gröna ögon. Jag tycker även att den tillför fransarna volym. Ett litet tips!

Hi my beautiful readers! Woke up to a very gray and overcast Stockholm today. Put on this mascara to not look so out of sorts. It comes from Max Factor. In the picture I just painted one eye to show you what effect it gives. It has a different light reflecting pigments that captures light rays towards the eye, reflect, and thereby provide additional luster. Good huh!? It is available for dark brown, light brown, blue and green eyes. Also, I think it adds lashes volume. A little tip!

Leave a comment

Sofie- July 30, 2012 at 7:51 pm
Så himla coolt!
E m e l i a G u n n a r s s o n- July 23, 2012 at 9:42 pm
GALET vad coolt, ska absolut köpa den när den kommer i butik! det finns verkligen någor för allt, wow!
NEW POST: heygia - camila
VIEW POSTS - VIEW PROFILE