Fashionflair header
2:59 pm - 23/07/2012

Dusty pink and silver day

Shirt and bracelet Bikbok / Pants H&M / Heels Dinsko

Fysjutton vad jag blir trött på det här sommarvädret! Blir stressad över hur jag kommer att klara av hösten och vintern!? Håller på att proppa i mig D-vitaminer för att få krafter. Ska visa er vilka vid ett senare tillfälle (rekommenderar dem verkligen)!! Här är i alla fall min dagens.

I’m so tired of this summer weather! I get stressed about how I will survive this fall and winter!? I’m eating D-vitamins to be keen. I’m gonna show you what kind I eat later (really ecommended them)! Anyway, this is what I’m wearing today.

(Btw, snart kommer en tävling upp på bloggen)

Leave a comment

lisa- July 23, 2012 at 10:28 pm
really cool pants!
NEW POST: Madelene Billman - Good Times, Bad Times
VIEW POSTS - VIEW PROFILE