Fashionflair header
10:11 am - 22/07/2012

Denim dress

Dress H&M FAA (2010) / Boots & hat H&M / Bag Gina Tricot / Sunglasses Second hand

Rotade fram den här klänningen innan jag drog till Roskilde! Det pinsammaste är att jag aldrig hade använt den innan. Lappen satt kvar. Helt sjukt med tanke på hur snygg den är och hur bekvämt den sitter på. Jag antar att det är bra att spara vissa godbitar. Den gjorde succé och många frågade vart den fanns att köpa! Annars så sticker jag iväg och jobbar alldeles strax. Sen är jag ledig i tre dagar. Wooooop!!

Found this old dress before I went to Roskilde! The most embarrassing is that I had never used it before. Even the price tag was still sitting on it. Totally weird, considering that it’s such a nice and comfortably dress. I guess it’s good to save some goodies. It was a success and many asked wich store i bought it in!

Leave a comment

Carola- July 22, 2012 at 10:59 pm
wow - you are such a stunner! The Dress looks wonderful on you! Heartbeats from Vienna Wedekind La Prairie Giveaway
lisa- July 22, 2012 at 7:27 pm
love that dress, till this day I regret not buying it!
NEW POST: Hilda Sandström - BEAUTY
VIEW POSTS - VIEW PROFILE