Fashionflair header
10:20 am - 21/07/2012

nails and interior

Så här blev naglarna jag målade igår. Vad tycker ni? Jag gillar det eftersom att färgerna går ihop så bra med varandra. Det blir diskret men en schysst detalj. Plus att det är super enkelt. Jag började med att måla hela nageln i den mörkrosa färgen. Sen målade jag den ljusrosa färgen tvärs över från ena hörnet av nageln. Avslutade sedan med att göra samma sak från vänster med det oranga nagellacket. Måste dock påpeka att torktiden mellan lacken är väldigt viktig!!

Sen tänkte jag kolla med er om ni vet några bra inredningsbloggar!? Har ju snöat in mig på allt när det gäller hemmet just nu (igen). Jag köper väldigt ofta inredningstidningar, så som – Sköna Hem, PLASA Interior, Hus & Hem samt Allt i Hemmet. Men skulle tycka att det vore roligt att läsa några bloggar också. Blir lite mer personligt! Jag älskar att blanda gammalt och nytt + lantlig stil. Så vet ni någon blogg som stämmer in på det så vore jag tacksam!!

Here is the nails that I painted yesterday. What do you think? I like bacause the colours go together so well. There are discrete but a nice detail. Plus it’s super easy. I started by painting the entire nail in the dark pink color. Then I painted it bright pink color across from one corner of the nail. Then finished with doing the same thing from the left with the orange nail polish. Must point out that the drying time between the paintings is very important!

I also thought that I should check with you if you know any good interior design blogs!? In really in to interior right now (again). I often buy interior magazines, such as – Sköna hem, PLASA Interior, Hus & Hem, and Allt i Hemmet. But I think that it would be fun to read some blogs as well. It becomes a bit more personal! I love to mix old and new + country style. I would be really grateful if you know any one and wrote it down for me.

Leave a comment

Marion- July 21, 2012 at 11:29 am
Hey!Nice idea about the colors of the nails! You propably know this page "http://freshome.com/ ". I like it very much! If u don't know it go check it!
NEW POST: Madelene Billman - White
VIEW POSTS - VIEW PROFILE