Fashionflair header
9:31 pm - 20/07/2012

today

Sweater and bag Bikbok / Shorts Spain/ Shoes H&M / Sunglasses Tradera

Lite bilder från idag. Jag och killen tänkte gå och lägga oss på en gräsplätt, läsa och bara ta det lugnt i solen. Tyvärr så öppnade sig himlen och det började regna. Crap!! Vi bestämde oss för att ta en promenad i stället. Vilket blev en lång sådan! Vi gick i över två timmar och utforskade området där vi bor. Hittade Falköpingsvägen, vilket var lite roligt! Jag känner mig nästan som hemma (uppvuxen i Falköping).

Some pictures from today. Me and the guy was going to lay down on a patch of grass, reading and enjoying the sun. Unfortunately, the sky opened up and it began to rain. Crap! We decided to take a walk instead. A long one! We where walking around for over two hours and explored the area where we live. Found “Falköping Road”, which was kind of funny! I feel almost like home (grew up in Falköping).

Leave a comment

Aimée- July 22, 2012 at 7:41 pm
I really like to see you posting so much again .. :)
ída- July 21, 2012 at 12:08 am
så mysigt, även om de inte blev som de va tänkt
NEW POST: Signe Belfiore - I LOVE…
VIEW POSTS - VIEW PROFILE