Fashionflair header
11:13 am - 18/07/2012

Family

Min mamma och pappa har varit och hälsat på mig i Stockholm. Det är första gången de kommer upp ihop, vilket har varit så himla roligt! Vi har varit på Skansen, gått omkring i gamla stan, upplevt ett regnigt/haglande och åskfyllt Stockholm uppe på kulturhusets tak. Vilket jag själv tyckte var lite scary. Är inte ett dugg rädd för åska och blixtar annars med uppe på ett högt tak kan jag inte rekommendera! Förutom det har vi bara umgåtts. Känns tråkigt att de precis åkte hem. Men men!

My mom and dad have been visiting me in Stockholm. It is the first time they come up together, which has been so much fun! We have been to Skansen, walking around the old town, experienced a thunderstorm on the roof of Stockholm’s culture house. Which I thought was a little scary. I’m not a bit afraid of thunder and lightning. I can not recommend it on the top of a high ceiling! Besides that, we have just spending time together. Feels sad that they just went home. 

Leave a comment

JosefineG- July 19, 2012 at 10:07 am
åh så fina bilder :)
NEW POST: Eddie - Pure foods pesto chips
VIEW POSTS - VIEW PROFILE