Fashionflair header
12:44 pm - 22/06/2012

Falköping

Falköping. Hej fina fantastiska ni! Som ni kanske har märkt har jag varit lite frånvarande den sista veckan. Har varit och hälsat på familj och vänner i Falköping. Kände att jag behövde lite tid med dem utan att behöva tänka på bloggen. Tog en liten bloggsemester med andra ord! Hoppas att ni förstår. Självklart fick kameran hänga med. Tänkte därför bjuda er på ett litet bildregn. Enjoy!

Falköping. Hello, my fantastic readers! As you may have noticed I’ve been a bit absent the last week. I have been visiting family and friends in Falköping. I felt that I needed some time with them without having to think about blogging. Hope you understand. But, I have been taking alot of pictures. Enjoy!

Leave a comment

Isabel- June 24, 2012 at 5:10 pm
Vilka mysiga och fina bilder! :)
Rand- June 22, 2012 at 8:06 pm
Hej Madelene, glad midsommar på dig och hoppas att du har det skönt hemma i Falköping! Jag lade märke till ditt hår, gud vad fint! Jag vill själv göra det exakt sådär, hur gick du till väga? :) Kram Rand
Martina- June 22, 2012 at 7:21 pm
Cute blog =) Visit my blog and if you like it follow me http://pleasestrikeapose.blogspot.it/ If you are interested in getting free clothes and accessories leave a comment on my blog or send me an email ( pleasestrikeapose@live.com ) with your email address and link of your blog! Xoxo Martina p.s. there is also a giveaway but if you are interested in the getting free clothes please send me before of taking part in the giveaway the email
NEW POST: BY FUNDA - WEEKEND LOOK
VIEW POSTS - VIEW PROFILE