Fashionflair header
9:41 am - 10/06/2012

cozy blue

Sweater Nowhere 399 SEK (Nelly.com)

New in. Den här tröjan från Nowhere är så galet fin!! Den kommer att vara utnött innan sommaren är slut. De är ett som är säker… Annars så är det söndag idag. Hoppas att ni inte ligger kallsvettiga i sängen och längtar efter pizza och cola. Jag hade i alla fall en lugn kväll igår. Kanske också för att jag ska jobba hela dagen idag. Vad ska ni göra?

New in. This sweater from Nowhere is so fantastic! It will be worn out before the summer is over. That’s for sure… It’s Sunday today. Hope you are not laying in bed sweating and longing for pizza and coca cola. I just stayed home last night watching tv. Maybe because I’m working all day today. Whar are you guys up to?

Leave a comment

Katerina- June 10, 2012 at 1:34 pm
I!m working all day too. Poor us! :) btw nice new header
NEW POST: BY FUNDA - EMBRYOLISSE CC CREAM
VIEW POSTS - VIEW PROFILE