Fashionflair header
12:36 pm - 08/06/2012

When stylish people meet

Igår kväll hade vi ett litet stylist event/återträff med alla klasser som gått Helene Falks stylistutbildning. Så himla kul att träffa min gamla klass! Det var liksom två år sedan vi sågs, skärpning! Det var självklart kul att träffa övriga klasser också. Det känns på något sätt som att alla känner alla och alla har något gemensamt att prata om. Eller så är det bara jag som är översocial. Men i alla fall – hur bra kväll som helst!

English: Last night we had a little stylist event / reunion of all classes that have studied at Helene Falk stylist course. It was so much fun to see my old class again! I haven’t seen them for two years, not okay! Of course I had a pleasant time meeting the other classes as well. It feels somehow that everyone knows everyone and everyone has something in common to talk about. Wich is wonderful! Or is it just me who is over social, hmm. But anyway - it was a great eveningany! 

Leave a comment

Niko Järvikari- June 11, 2012 at 1:36 am
Tack för senast :) Kul att hänga med dig/er lite också, myspys. Hoppas kunna ses snart igen!! Kram Niko http://pkhuset.com/niko
ser riktigt kul ut!! jag vill med gå den utbildningen!! hur finansierar man det hela? :)
katie- June 8, 2012 at 4:40 pm
just discovered your blog and i love it! you have such incredible style :) p.s. this event looks really cool! what did you wear to it? latrDAYS - katie
Marielle Krus- June 8, 2012 at 1:37 pm
Haha, det där måste vara den snyggaste tungan ever! Tack för igår bruden :D
NEW POST: Signe Belfiore - GOOD MORNIN’
VIEW POSTS - VIEW PROFILE