Fashionflair header
11:39 am - 29/05/2012

Mina karriärtips!

Entreprenörsbloggen har gjort en liten mini intervju med mig där jag ger 5 karriärtips. Här nedan ser ni ett av dem. Resten finner ni här!

Ta tag i din pedanta sida!                                                                                            Alla tillhör inte kategorin pedanter. I alla fall inte när det kommer till hemmet. Men när det kommer till sitt eget företag känner jag att alla måste plocka fram just den sidan. Är man anlitad för att göra ett jobb ska man göra det fullt ut och helst felfritt. Jag lägger väldigt mycket krut i det jag gör. Går hellre upp två timmar tidigare så att jobbet blir utfört på bästa sätt. Mitt frilansande innebär att jag är mitt eget varumärke, vilket betyder att jag själv ansvarar för kvalitén i jobben jag utför.

Leave a comment

NEW POST: Hilda Sandström - ACCESSORIES
VIEW POSTS - VIEW PROFILE