Fashionflair header
9:07 pm - 22/05/2012

The batic pants

Pants (home made) / Shirt Bikbok / Shoes H&M

Bättre sent än aldrig. Här har ni batik jeansen som jag gjorde för ett tag sen. Själv är jag hyfsat nöjd. Nu i efterhand ångrar jag att jag inte dipdyade dem ist. Men men det som är gjort är gjort och kan inte göras ogjort! Får testa med ett par andra byxor helt enkelt.

English: Better late than never. Here is the tie-dye jeans I made a while ago. I kind of like the result. I regret that I did not dipdyade them instead. Well,  what’s done is done and can not be undone! I have to try with another pair.

Leave a comment

ida- May 22, 2012 at 10:39 pm
tycker dem blev rå coola
ems.- May 22, 2012 at 9:31 pm
fint! själv dip dyeade jag en levis-jacka igårkväll. blev sjukt nöjd! http://deardirty.webblogg.se/2012/may/dip-dip-dip.html
Michelle Bogar- May 22, 2012 at 9:20 pm
Supersnyggt! Älskar vad du gjort med byxorna.
NEW POST: Hilda Sandström - BEAUTY
VIEW POSTS - VIEW PROFILE