Fashionflair header
12:06 pm - 16/05/2012

Balmain Fall 2012

Pics Style.com

Jag är väldigt svag för detaljerade plagg. Kollade in Balmains höst kollektion och höll på att tappa andan! Det finns inte ett enda plagg som jag inte skulle vilja ha i mina ägor. Allt är så fantastiskt kombinerat, detaljerat, väl uttänkt och kommer i en grym färgskala. Gillar att oversize kappor håller i sig, samt kombon sammet och skinn. Något som jag gärna skulle se att budgetbutikerna kopierar är de kubformade överdelarna så som jackor och västar. Kolla in den blå skinnjackan med matelasserade detaljer. VILL HA!!

English: I’m very fond of detailed garments. I just checked out the Balmain fall collection and nearly lost my breath! It is not a single garment that I would not like to have in my wardrobe. Everything is so amazing combined, detailed, well thought out and comes in an awesome color scale. Something I would like to see budget stores pick up and copy is the cube-inspired jackets and vests. Just check out the blue leather jacket with quilted details. I WANT!

Leave a comment

NEW POST: heygia - Hej Shiloh
VIEW POSTS - VIEW PROFILE