Fashionflair header
8:17 pm - 14/05/2012

I do it for you

Nät tröja och jacka  Bikbok (gamla) / Kjol och klackar H&M     Net top and jacket Bikbok (old) / Skirt and heels H&M

Hej finingar! Har precis tagit mina första penicillin tabletter. Känns skönt att jag ska ta den här tio dagars kuren ändå! På bilden ser ni faktiskt min dagens. Inte som jag hade till sjukan utan efter. Kände att jag var skyldig er denna (trots att det gjorde galet ont att gå i klackarna).

English: Hi my lovely readers! I’ve just taken my first penicillin tablets. Feels good to take this ten-day course of treatment! In the picture you will see what I’m wearing today. Not that Ihad the hospital, but after. I felt that I owed you this (even though it was crazy painful to walk in heels).

Leave a comment

malin- May 15, 2012 at 9:47 pm
Så himla fint!
viola
viola- May 15, 2012 at 7:31 pm
gud så snyggt madelene!! :D kram
www.alexandrastyle.se- May 15, 2012 at 2:31 pm
Fint! Nya klackar? www.alexandrastyle.se
Aleksandra- May 15, 2012 at 12:35 am
get well Madelene ! : )
NEW POST: Madelene Billman - plateau jungle
VIEW POSTS - VIEW PROFILE