Fashionflair header
10:38 pm - 23/04/2012

More hair

Jag känner mig ibland väldigt negativ och omotiverad. Känner ni läsare av det? Usch hoppas verkligen INTE! Just nu sitter jag i alla fall och försöker att peppa mig själv till att tänka mer positivt. Jag är innerst inne en väldigt glad och sprallig person. Vill att det ska framgå i bloggen också. Nog om det. Här är en bättre bild på mitt nya hår. Är faktiskt väldigt nöjd med mitt lilla kladdande. Jag började med att sätta upp håret men lämnade det vid nacken och på sidorna. Jag kammade sedan i färgen vid rötterna och arbetade mig uppåt tills jag kom till mittbenan. Jag använde mig av en färg som är mest lik min egen “naturliga” färg. Nämligen denna! Vad tycks?

English: A better picture of my new haircolour. What do you guys think?

Leave a comment

Mira- April 24, 2012 at 1:00 pm
you look great. well done!! i were the queen of negative thinking until i decided to read a few books about positive thinking. many of them just sucked like you have to think positive. yeah like i don´t know that already. so i tried "freedom from the known" by jiddu krishnamurti and that helped me. i´m a new person now. maybe you´ll give it a try puss och kram p.s.: don´t delete your blog i would miss it so much
Mariona- April 24, 2012 at 10:59 am
Jag tycker du ser jätte fin ut!! älskar den mer naturlig känsla i haret. Jag Är en stor fan av mörkt blond och din är den perfekta nyansen! Jag har ocksa down moments, men vi alla har dem och ibland är det ok att ha dem. Jag flyttar snart till Stockholm, vad kan du rekkommendera med restauranger osv?? Jag kommer ifran Barcelona och skulle verkligen hitta en kaffe där de serverar riktigt gott kaffe samt en restaurang där man kan njuta middag vid kl. 22.00!!! :P
www.alexandrastyle.se- April 24, 2012 at 9:44 am
ursnygggt och nej det märks inte att du negativ, jag har inte märkt nåt, du verkar superpositiv! www.alexandrastyle.se
NEW POST: Signe Belfiore - THE UNEXPECTED
VIEW POSTS - VIEW PROFILE