Fashionflair header
10:26 am - 22/04/2012

HeleneFalksstylistutbilning.se

Hej på er! Jag får ju ofta frågor angående mitt frilansande som stylist. Det är en tuff bransch att komma in i om man inte har någon typ av utbildning eller praktisk läran. Jag utbildade mig vid Helene Falks Stylistutbilning för snart två år sedan. Sedan dess har jag stylat och hjälpt till vid olika tv-produktioner. Bland annat Dansfeber, Let’s Dance, Fenomen, True Talent och Så ska det låta. Nu tänkte jag dra i gång på riktigt och även försöka mig på tidningar bland annnat. Jag vet att det finns många olika stylist utbildningar i landet. Men kan lova er att det inte finns någon annan lärare med så mycket kunskap som Helene Falk. Jag rekommenderar denna utbildning starkt! Nu till hösten kommer ännu en termin gå av stapeln. Har ni haft tankar på att söka tycker jag att ni ska ta chansen nu. Vet att det är många ansökningar som rullar in och bara några platser att fylla. Jag tycker att ni ska passa på att kolla in hemsidan, här! Är det något ni undrar över är det bara att maila mig eller kommentera detta inlägg. Min mail är madelenebillman@hotmail.com.

Leave a comment

NEW POST: BY FUNDA - HAWAII SHORTS
VIEW POSTS - VIEW PROFILE