Fashionflair header
3:13 pm - 20/04/2012

can’t stand this anymore!

Vaknade upp imorse med groteskt stora halskörtlar. Har extremt ont i både nacke och hals. Buhu! Kanske inte är så konstigt att jag var så galet seg igår. Eller har varit det hela veckan i stort sett. Det verkar som att den här förkylningen inte riktigt vill släppa. Blir tokig när man måste ställa in vissa saker på grund av sjukdom. Så in i bomben onödigt! Skulle sprungit förbi H&M på förmiddagen och sedan kilat ut till Frihamnen och Let’s dance. Detta fick nu ställas in. Jävla skit!!!!!

English: Woke up this morning with grotesquely large neck glands. It’s extremely painful. Buhu!  No wonder I felt kind of low yesterday. Or have been feeling like that all week basically. It seems as if this cold does not really want to drop. He gets crazy when you have to adjust some things because of illness. So unnecessary! I had a meeting at H&M’s showroom this morning and then I was supose to help out at Let’s Dance (Dancing with the stars). But now I had to cancel. Crap!!

Leave a comment

Camilla Palm- April 20, 2012 at 3:56 pm
BLÄ! Krya på dig :) BTW så älskar jag din blogg och din stil. ger massor av inspiration :)
NEW POST: Blame It On Fashion - BLUE LACE AND A PINK TOUCH
VIEW POSTS - VIEW PROFILE