Fashionflair header
11:45 am - 17/04/2012

Tävling – Vinn plats för dig och en vän till FAA-event i Uppsala!

Som ni kanske vet släpps snart den femte kollektionen av H&M’s Fashion Against Aids. Onsdagen den 25 April kommer H&M att ha event i Stockholm, Uppsala, Göteborg och Malmö. Jag och min parter in crime Elsa Ekman kommer att representera Freshnet i Uppsala. Handlade kunder får 20% rabatt på hela sortimentet, dock inte på Fashion Against Aids-kollektionen (men man kan som kund ändå köpa kollektionen en dag före alla andra). Vi bjuder på snacks, Cola Light och det finns möjlighet att sminkas av en make-up artist och sedan fotograferas. Detta är ett privat event där man måste stå på listan.

Jag skulle tycka att det vore super kul att träffa er läsare. Och har nu fått möjligheten att bjuda in 25 av er (med respektive vän). Allt ni behöver att göra är att skriva för och efternamn på dig och din kompis i kommentarsfältet eller maila mig – madelenebillman@hotmail.com. Kom ihåg att det är i Uppsala jag kommer att hålla till!!

Tävlingen avslutas den 22 April. Så skynda skynda!

För att läsa mer om Fashion against aids går ni in härwww.fashionagainstaids.com

 

Leave a comment

caroline- April 21, 2012 at 2:26 pm
caroline trulsson och anna fredriksson wiii
Sofie Nordquist- April 20, 2012 at 9:51 pm
Min syster Linnea Nordquist vill jättegärna på detta eventet och jag skulle gärna vilja bjuda med henne på det!
Smile | Fashionflair- April 19, 2012 at 1:33 pm
[...] att det börjar att strömma in mail angående Fashion against aids eventet i Uppsala. Det finns fortfarande några platser kvar så skynda att kommentera eller maila [...]
Linnea Nordquist- April 19, 2012 at 12:29 pm
Wow, vilken tävling! :D Jag skulle självklart hur gärna som helst vilja åka på detta eventet! jag älskar denna kollektionen, och du är min favoritbloggare, så det skulle vara jättekul att träffa dig! Dessutom är jag H&M-tjej nummer ett och älskar H&M! Detta är alltså bästa tävlingen för mig, åh vad jag vill vinna! Om jag skulle vinna skulle jag ta med mig min syster Sofie Nordquist! Kram!
Karin Skantzström- April 18, 2012 at 10:18 am
Karin Skantzström & vännen Sofia Lernskog *hoppas*
NEW POST: BY FUNDA - EMBRYOLISSE CC CREAM
VIEW POSTS - VIEW PROFILE