Fashionflair header
8:46 am - 13/04/2012

White wall

Detta är bilder som nästan är exakt ett år gamla. Kommer ni ihåg min vita vägg som jag alltid tog bilder mot. Den finns tyvärr inte kvar då en bamse garderob står i vägen. Saknar den lite faktiskt. Den var så bra när det var kallt ute eller då det regnade. I alla fall så sticker jag snart iväg till Let’s dance studion där jag kommer att hjälpa till idag. Ni följer väl med via twitter!?

English: These are images that is one year old. Do you remember my white wall that I used when I took my outfit pictures. It is unfortunately can’t use it any more because a huge closet is standing in front of it. I miss my white wall. It was so good when it was cold outside or when it rained. Anyway, Today I’m going to help out with the styling of Let’s dance (Dancing with the stars). So now I’m of to the studio. You can follow me via twitter!

Leave a comment

emelieelisabeth.com- April 13, 2012 at 3:27 pm
Första och sista outfiten - så jävla snygga!
ida- April 13, 2012 at 9:26 am
grymma bilder, du e så fin
NEW POST: BY FUNDA - HAWAII SHORTS
VIEW POSTS - VIEW PROFILE