Fashionflair header
7:02 pm - 11/04/2012

Golden chain

Idag har jag planerat kommande veckor, mailat och varvat detta med att kolla på New Girl avsnitt. Jag är fast! I ugnen har jag nu kyckling som jag marinerat med smör, citron, rosmarin och vitlök. Det doftar så galet gott. Kan inte killen komma hem snart så att vi kan äta haha. På bilden ser ni en sneak a peek på vad jag har haft på mig idag. Bättre bilder kommer sen.

English: Today I’ve been planning the coming weeks, mailed and interspersed this with checking watching New Girl. I’m stuck! In the oven I have chicken which I marinated with butter, lemon, rosemary and garlic. It smells vonderful. I want my guy to come home soon so we can eat haha. In the picture you can see a sneak a peek at what I’m wearing today.

Leave a comment

awillbo - a new york dreamer- April 11, 2012 at 8:35 pm
hej saknar dig jättemycket!! du, när du var 15 år, hur lång var du då ungefär?
ida- April 11, 2012 at 8:26 pm
galet fin
NEW POST: BY FUNDA - EMBRYOLISSE CC CREAM
VIEW POSTS - VIEW PROFILE