Fashionflair header
1:12 pm - 04/04/2012

five things you don’t know about me

 

  1. Jag är en riktig samlare. Har hur mycket smycken, solglasögon och nagellack som helst.
  2. Jag har en hudsjukdom som heter atopiskt eksem. Vilket innebär att det översta hudlagret innehåller mindre av vissa fetter. Det gör att huden har svårare att binda vatten och därför lätt blir torr. Något som förvärrar är när jag kommer i kontakt med vatten, kemikalier, nötning eller vid stress. Därför har jag ofta väldigt torra händer. Har börjat att använda omega3 kapslar som faktiskt har hjälpt mig. Finns på hälsokostaffärer.
  3. Jag älskar frukt. Sharon frukt och mango är mina favoriter just nu.
  4. Barnet kommer alltid att finnas kvar i mig. Jag samlar även på filmer som Disney, Astrid Lindgren, Harry Potter, Narnia och Mumintrollet med mera. Kanske främst för att jag vill att mina barn en dag ska få se på riktiga barnprogram och inte den dynga som visas nu.
  5. Jag har spelat fotboll i 15 år. Något som jag saknar enormt mycket. Världens bästa sport!!

 

  1. I’m such a collector. I have so much jewellry, sunglasses and nail polish.
  2. I have a skin condition called atopic dermatitis.. Which means that the top layer of skin contains less of certain fats. It makes the skin are less able to retain water and is susceptible to dry. It gets worse when I come in contact with water, chemicals, abrasion or stress. Therefore, I have often very dry hands. I have started using omega3 capsules that actually helpes me. Available at health food stores.
  3. I love fruit. Sharon fruit and mango are my favorites right now.
  4. The child will always remain inside me. I collect movies like Disney, Astrid Lindgren, Harry Potter, Narnia and the Moomintroll . Perhaps mainly because I want my children to watch them instead of today crap on the telly.
  5. I have played soccer for 15 years. Something that I miss tremendously. The world’s best sport!
Leave a comment

ANNA- April 6, 2012 at 9:52 am
Råda ligger i Lidköping, sen gick även en tjej från vårt lag över till Falköping och spela där länge så kanske är där ifrån du känner igen det :)
ANNA- April 5, 2012 at 1:19 pm
Har du spelat mot Råda då da? :) Glad påsk
NEW POST: Hilda Sandström - BEAUTY
VIEW POSTS - VIEW PROFILE