Fashionflair header
12:19 pm - 29/03/2012

ankle

Heels Dinsko / Bracelets H&M

Hur mår ni? Jag mår sådär då jag har blivit förkyld. Nyser som en tok och har jätte ont i kroppen. Tog mig nästan inte ur sängen imorse. Trodde att det var pollen först men tror att det är någon sorts blandning. Annars så ska jag alldeles strax kila iväg och jobba.

English: How are you? I feel like I have caught a cold. Sneezing like crazy and have huge pain in my body. Took me almost not out of bed this morning. Thought it was the pollen first, but think it is some sort of mixture. Otherwise I’m off to work soon.

Leave a comment

Kristel Louisa- March 30, 2012 at 11:27 am
I'm truly in love with your blog. You have such a really great style! I admire your styling skill, you're awesome. x en la moda www.kristellouisa.blogspot.com
Aida- March 30, 2012 at 9:03 am
JAg är nog världssämst på att kommentera! Men måste ge dig lite feedback bara sådär, jag tycker du är en av de bästa bloggarna out there (och då finns det ju ett par) du är så sjukt duktig och inspirerande och önskar ibland att du fått lite mer credd för ditt arbete! det är du sannerligen värd! kram
Regine- March 29, 2012 at 7:27 pm
Oh, SÅ lekkert!!!
NEW POST: Hilda Sandström - ACCESSORIES
VIEW POSTS - VIEW PROFILE