Fashionflair header
10:06 am - 24/03/2012

Antikt Gammalt & Nytt

Mina nya älsklingar! Köpte dessa på Antikt Gammalt & Nytt igår. En fantastisk butik som ligger på Mäster Samuelsgatan 11 i Stockholm. En angränsande gata vid Biblioteksgatan. Har ni inte varit där så borde ni verkligen ta er tid att gå dit. Så mycket fantastiska vintage smycken. Det finns inte ett enda ledigt hörn i hela butiken. Kanske är de det som gör den så speciell och mysig. Plus att männen som äger butiken är super trevliga!

English: My new babies! Bought these on Antikt Gammalt & Nytt yesterday. A fantastic shop located on Mäster Samuelsgatan 11 in Stockholm. An adjacent street at Biblioteksgatan. If you haven’t been there you should really take the time to go there. So much great vintage jewellry. It’s not a vacant corner in the whole store. Maybe that’s what makes it so special and cozy. Plus, the men who own the shop are super nice!

Leave a comment

Sofie- March 24, 2012 at 3:31 pm
Galet fina!!!
NEW POST: heygia - Teresa
VIEW POSTS - VIEW PROFILE