Fashionflair header
5:00 pm - 23/03/2012

Details

Ni får ursäkta mina fötter på andra bilden. Hade gått i klackar allt för länge när bilden togs. De ser lite svullna ut och KOLLA ÅDRORNA haha! I alla fall så fick jag en förfrågan om hur Nelly skorna ser ut på. Jag är själv väldigt allergisk mot när det ser ut som att klacken är för låg. Men med den här modellen tycker jag inte att det gör så mycket.

English: Please forgive my feet on the second picture. Had been in heels for too long before the picture was taken. Anyway, I received an inquiry about the nelly heels and how they look on. Myself I’m very allergic when it looks like the heel is too low. But with this model I do not think it matters.

Leave a comment

Mariona- March 27, 2012 at 5:21 pm
oooooooh men vad söt du är!!!! tack tack tack för bilden!! :) im gonna take credit on your opinion, you look amazing so that works perfectly for me! :) thank you again!
NEW POST: Eddie - Pure foods pesto chips
VIEW POSTS - VIEW PROFILE