Fashionflair header
4:03 pm - 14/03/2012

castor oil

Som sagt har jag börjat att använda ricin olja i mitt hår. Jag har vänner som säger att det är väldigt bra. Därför bestämde jag min för att testa. Flaskan köpte jag i en hälsokost butik men det finns även att köpa på Apoteket. Jag blandar i ricin oljan i min hårinpackning. Handdukstorkar håret noga innan jag lägger i inpackningen i håret. Flätar det uppe på huvudet och snurrar det till en knut som jag sedan sätter en tyg toffs över. Efter det tar jag över en plastpåse och knyter i bak i nacken. Sen sover jag med den över natten. Jag upprepar det här ca 2-3 gånger i veckan. Jag vill inte ge några expert råd i den här frågan. Men jag tycker att det fungerar bra på mig.

English: I have started to use castor oil in my hair. I have friends that say it is very good. Therefore, I decided to try it. The bottle I bought at a health food store but it can also be purchased at pharmacies. I mix in castor oil in my hair mask. I towel dries my hair carefully before I put the hair mask/oil in my hair. Then wrap my hair in to a knot at the top of the head. After that I take over a plastic bag and tie in the back of the neck. Then I sleep with it overnight. I repeat this about 2-3 times a week. I don’t want to give some expert advice on this. But I think it works well for me.

Leave a comment

inthemakingof- March 14, 2012 at 8:50 pm
.näring från oljor och livsmedel tex avokado, honung och ägg har håret svårt att tillgodogöra sig tack vare alla sulfater, parabener, siliconer som de flesta shampoon, balsam och inpackningar svämmar över av. Plus att alkoholen i våra produkter torkar ut håret ännu mer....jag har väldigt långt lockigt hår och har kört på Balsam Metoden (skulle kunna förklara exakt hur man gör men det skulle bli ett låååångt inlägg. men det är lättare än det låter) i ca ett halv år...är supernöjd. min tjejkompis som är frisör och klipper mig säger att mitt hår ser bättre ut. Och jag har märkt att att det numer växer som ogräs och är glansigare...PLUS att mina lockar äntligen ser ut som jag vill ha dom. Du borde kolla upp!
NEW POST: Columbine - THE ART OF PACKING
VIEW POSTS - VIEW PROFILE