Fashionflair header
4:21 pm - 13/03/2012

Golden necklace

Necklace H&M

Fick hjälp av Micke att fixa ett grymt redigerings program till min dator idag. Tack för det! Har även lärt mig att handskas bättre med min kameran. Vad mycket fel jag har gjort. Ett tips till alla er som har en systemkamera är att faktiskt prata med en kunnig person. Att läsa foto böcker har inte hjälpt mig ett smack.

English: Got some help from Micke to fix a cruel editing software to my computer. Thank you man! I have also learned to finally manage to use my camera. I just realized how many mistakes I’ve have made. A tip to everyone who has an system camerais to actually talk to someone that really know this shit. To read photo books has not helped me at all.

Leave a comment

Linnea- March 14, 2012 at 5:42 pm
Vad använder du för redigeringsprogram? :) Jag använder picnik, men har typ panik vid det här laget pga att de ska lägga ner sidan om några veckor, vet inte hur jag ska överleva! Haha, min blogg kommer inte överleva iaf... Finns det några bra program som funkar till mac? :)
Helena- March 13, 2012 at 4:36 pm
Skulle du kunna dela med dig av tipsen du fick :)?
NEW POST: Fashion Squad - The single statement earring
VIEW POSTS - VIEW PROFILE