Fashionflair header
11:20 pm - 03/03/2012

Twitter/Necklace

Necklace H&M

Jag vet att jag har skrivit det förut, men jag skriver det igen. Jag har ju skaffat twitter! Som sagt ska jag bättra mig med uppdateringar. Men om ni inte har tålamod till det så kan ni som sagt även följa mig på twitter. Jag skriver på engelska så att mina utländska läsare ska förstå och uppdaterar även med bilder från min iphone. Klicka här för att komma till min sida!

English: I know I have written it before, but I’ll write it again. I’ve recently got myself a twitter account! I’m gonna be better at updating the blog. But if you don’t have the patience for it, can you also follow me on twitter. I write in English so that my foreign readers understand and I also updates with pictures from my iphone. Click here to go to my page!

Leave a comment

Sofie- March 4, 2012 at 8:44 pm
Åh vilket vackert halsband.
NEW POST: Signe Belfiore - THE UNEXPECTED
VIEW POSTS - VIEW PROFILE