Fashionflair header
11:14 am - 02/03/2012

right now

Håller på att måla om mina stolar vita. Vilket projekt säger jag bara!! Det tar dubbelt så lång tid än vad jag trodde. Förövrigt skiner solen och mellan penseldragen försöker jag att planera det sista inför en plåtning som äger rum på måndag!

English: I’m repainting my chairs white. Quite a project! It takes twice the time than I thought. Well well, when I’m not painting is the thoughts somewhere els. I have a photo shoot taking place on Monday! Planning…

Leave a comment

Jenny- March 3, 2012 at 12:06 am
Jahaa oj :D där bor ju jag med haha, men bilderna med färgglada husen såg inte ut att vara härifrån:)
Jenny- March 2, 2012 at 10:29 pm
I vvilken stad bor du?:)
Jasmin- March 2, 2012 at 3:11 pm
hej gumman! vad duktig du är haha :) har lagt upp lite bilder från igår: http://malmostreetstyle.com/jasmin-jahja/stylist-avslutning-13 vi får boka en dejt snarast! puss!
NEW POST: BY FUNDA - HAWAII SHORTS
VIEW POSTS - VIEW PROFILE