Fashionflair header
11:12 pm - 29/02/2012

Mossgrönt

Nu sitter jag äntligen i min egen soffa. Inte för att jag ville lämna Falköping. Hade det rätt bra där. Men tåget blev 40 min försenat, jag var varm och hade 100 kilos packning. Det första jag gjorde när jag kom hem var att packa upp allt (gissa hur stolt jag är över mig själv), efter det knäckte jag en bärs, la upp fötterna på soffbordet och lutade huvudet bakåt. Världens bästa känsla! Kom på att jag glömt att visa er jackan jag köpte här om dagen. Ett second hand kap för 40 kronor.

English: Now I’m finally on my own couch in Stockholm. Not that I wanted to leave Falköping. I had a pretty good time there. But the train was 40 minutes late, I was hot and had 100 kilo of baggage. The first thing I did when I came home was to unpack everything (guess how proud I am of myself), after that I opened a cold beer, put my feet on the coffee table and leaned my head back and just relaxed. The best feeling ever! I also realized that I forgot to show you the jacket I bought the other day. It’s a second hand catch for 40 SEK.

Leave a comment

babelaulait- March 13, 2012 at 5:03 pm
love the colour of your jumper! http://babelaulait.blogspot.com/
NEW POST: Signe Belfiore - I LOVE…
VIEW POSTS - VIEW PROFILE