Fashionflair header
10:14 am - 27/02/2012

Sunday’s

Igår var det helt fantastiskt väder ute. Satt ute och njöt av solens strålar en stund. Idag är det något gråare. Får be till solguden att alla moln ska sära på sig. Annars så ska jag gå en liten second hand runda med Annicka idag. Mysigt! Vad har ni gjort i helgen förresten!? Tell me….

English: Yesterday it was just fantastic weather outside. I sat and enjoyed the sun for quite a while. Today it is slightly grayer. I think that I’m gonna pray to the sun god that all the clouds will disapperar. Otherwise I’ll go for a little second hand round with Annicka later. What did you do this weekend by the way!? Tell me….

Leave a comment

www.alexandrastyle.se- February 28, 2012 at 11:10 am
Snyggt! www.alexandrastyle.se
JS- February 27, 2012 at 5:57 pm
Vad härligt det ser ut. Fina brillor också. Här har det bara varit grått och kallt. Mja... det enda nämnvärda var nog att jag unnade mig tid till lite pyssel (är annars en sån där jobbig typ som antingen har bråttom eller är för lat), inspirerat av dig faktiskt! Tog tycke till din solskärm som du bloggat om (jag är hattmänniska, men också hästsvans/knut-person - en solskärm vore perfekt), men klär mig vanligtvis inte så sportigt. Jag tänkte då att jag kanske kunde fixa till en solskärm, så att den rimligt kunde kombineras med min vardagsstil. Så jag köpte en vanlig solskärm i klarrött tyg, målade mönster med tygfärg som jag hade kvar sedan tidigare äventyr, och fäste flor under brätten (i ett försök att härma Jil Sanders mössor i vår). Nu återstår bara att vänta på varmare dagar. Det blev ganska långt, det där. Men det var ju du som frågade! ;) Trevlig måndag.
NEW POST: Madelene Billman - Rainbow
VIEW POSTS - VIEW PROFILE