Fashionflair header
7:02 pm - 28/01/2012

Hat

Haha nej jag ska inte skriva om hat. Mina rubriker är för det mesta på engelska så att mina utländska läsare ska förstå. I alla fall så kom på jag på en sak här om dagen. Det var väldigt längesen jag använde hatt. Det hade jag jämt förr i tiden! Den på bilden kommer från Lindex, tröjan är från Bikbok.

English: Before I used wear hat very often. Today I realised that it was i while ago. So I decided to wear one. I bought it on sale, and it comes from Lindex. The sweater is  Bikbok.

Leave a comment

Valentina- February 2, 2012 at 9:53 pm
Love the hat! Tror du man kan få tag på den nu..eller är det försent? x
ida- January 29, 2012 at 12:57 pm
du passar riktigt bra i hatt och jädra va snygg tröja
NEW POST: Hilda Sandström - BEAUTY
VIEW POSTS - VIEW PROFILE