Fashionflair header
8:01 am - 27/01/2012

Presskontor A.W.B

Som sagt så åkte jag och Joanna förbi A World Beneath igår. Här är lite bilder. Den bubbelgumsrosa kavajen (som även har en matchande byxa) är så galet söt. Kommer från InWear. Jag skulle heller inte tacka nej till ett par neongula sneakers. Gärna ihop med den bubbelgumsrosa kostymen. Fett coolt! Usch skrev jag verkligen fett coolt (hahaha), alla Stockholms ungar har smittat mig! NEJ NEJ NEJ…. Skärpning! I alla fall så fanns det som ni ser en del godbitar.

English: Pictures from the press office A world Beneath. The have brands like InWear, Doctor Martens and Wrangler. I love the bubble gum pink suit (InWear). And I wouldn’t say no to a pair of neon yellow senakers either. Then I would wear them with the bubble gum pink suit! Like….

Leave a comment

Louise- January 27, 2012 at 4:58 pm
Vart är de snygga vita/mintgröna skorna från? :)
NEW POST: Madelene Billman - plateau jungle
VIEW POSTS - VIEW PROFILE