Fashionflair header
1:17 pm - 25/01/2012

colour up

. Okej jag vet att jag snöar in mig på vissa saker ibland. Men jag gillar de sportiga influenserna som syns just nu. Den här outfitten har jag inte riktigt tänkt att använda nu. De är för kallt (när ska snön försvinna!!!) men tänkte ändå att jag skulle visa er hur jag ev kommer att se ut till sommaren. Solskärmen och kjolen är från asos.com, t-shirten köpte jag på Zarah i somras och skorna är H&M.

Leave a comment

??- February 3, 2012 at 4:51 pm
Har du instagram? :)
ida- January 25, 2012 at 3:27 pm
vad fin topp!
Blopparna - Emmy- January 25, 2012 at 3:02 pm
Så snyggt, gillar också det sportiga influenserna som kommer allt mer! Snön kan gärna försvinna nu för sådär hade jag också velat gå NU!
NEW POST: Madelene Billman - plateau jungle
VIEW POSTS - VIEW PROFILE