Fashionflair header
1:03 pm - 20/01/2012

More flowers

More flower power! En småblommig skjorta ihop med en kavaj med storblommigt tryck! Hur snyggt som helst om ni frågar mig. Skjortan kommer från Bikbok och kavajen är från H&M.

English: More flower power! Love the mix of flower pattern. The shirt comed from Bikbok and the jacket comes from H&M.

Leave a comment

babelaulait- January 20, 2012 at 10:40 pm
love your original shirt!!! babelaulait.blogspot.com
Linnea- January 20, 2012 at 2:10 pm
Jag dör så snyggt! :D Har likadan skjorta, kolla min blogg så ser du hur jag har den. Grejen är den att det kan verka som om man inte "fattar" mode om man går klädd så när man är 16, att folk tror att man inte har stil. Detta har aldrig varit ett problem för mig tidigare, men denna mismatch trenden känns lite svår faktiskt. Jag är även den enda på min skola som skicker ut, så många kanske inte ens reagerar, men ändå liksom... :) Vill ha kavajen med, btw! :D
NEW POST: heygia - Hej Shiloh
VIEW POSTS - VIEW PROFILE