Fashionflair header
12:03 pm - 19/01/2012

Ring

Idag jobbar jag hela dagen i stort sett. Det negativa är att det är så svårt att ta bilder när man kommer hem från jobbet. Att ta bilder i mörker blir inte alls lika bra som i dagsljus. Så vi får se om det blir något mer inlägg idag. Ville i alla fall visa er tre ringar som jag precis har köpt. De kommer från Bikbok och kostar 49 kr styck. Tänkte ha den brevid varandra på samma hand.

English: I’m gonna work practically all day. It’s a shame that it gets dark so quickly outside. I prefer to take pictures in daylight. So when I’m comming home it’s gonna be be hard to take good pictures. That sucks! I’m going to do my best to update the blog. But for now I wanted to show you my new rings from Bikbok. love them!

Leave a comment

Linda- January 20, 2012 at 8:03 am
Jättesnygga ringar! Jar har hittat en ny webshop som säljer såå snygga glittriga smycken, www.ilovebling.se, har du handlat därifrån nån gång?.. Tror det är en rätt ny webshop iaf =) Älskar din stil btw, så snygg! kram
rebecca- January 20, 2012 at 1:29 am
Tack för tipset!! har letet efter sånna. Du ger jämt sjukt bra tips =) du är inspiration.
lisawho- January 19, 2012 at 3:00 pm
Åh vilka snygga!
NEW POST: BY FUNDA - KNEE LENGTH SKIRT
VIEW POSTS - VIEW PROFILE