Fashionflair header
12:19 pm - 05/01/2012

Order

Här är några accessoarer som inom en snar framtid landar i brevlådan. Blev så kär i skärmkepsen att jag var tvungen att beställa den i både svart och orange. Silverkragen vet jag att jag kommer att använda en del. Gillar de raka linjerna ist för de rundade kanterna som visas lite här och där just nu. Stjärnörhängen har jag letat efter länge. När jag såg att dessa bara kostade 25 kronor var jag tvungen att slå till!

English: Here are some accessories that I just orderd from Asos.com. Love the shade cap. Got it in black and orange. The silver collar is something that I know that I’m gonna wear alot and the star earrings is something that I have been looking for a long time.

Leave a comment

Emelie Elisabeth- January 6, 2012 at 2:38 pm
Fina saker.
Kajsa- January 6, 2012 at 11:03 am
Älskar stjärnörhängena!
NEW POST: BY FUNDA - LINEN TEES
VIEW POSTS - VIEW PROFILE