Fashionflair header
3:13 pm - 04/01/2012

Sewing projects

Håller på med lite projekt för tillfället. Eller har precis avslutat ett av dem kan man säga. Min sista nål i symaskinen gick givetvis av. Åhhh jag får panik när sånt händer. Fick sy det sista för hand. Tur att det inte var så mycket kvar. Visar er bilder sen!

English: Have some sewing projects. And just finished one of them. I show you pictures later!

Leave a comment

J- February 1, 2012 at 12:01 am
Vilken fin byrå du har! Vart har du köpt den?
Ewelina- January 8, 2012 at 12:53 am
Ååh vad jag önskar att jag också var bra på att sy och komma på idéer. Har du lust att dela med dig av hur du gjorde? Gick du efter nått mått eller ska man bara mäta själv? Har de tyg på de flesta sec.hand-butikerna? Typ myrorna.
NEW POST: BY FUNDA - EMBRYOLISSE CC CREAM
VIEW POSTS - VIEW PROFILE