Fashionflair header
5:23 pm - 04/01/2012

Peplum

Här är toppen som jag sydde idag. Med en peplum volang kant. Tyget köpte jag för 20 kronor i en second hand butik, älskar mönstret! Projektet är inte färdigt än då jag ska sy en matchande pennkjol i samma mönster.

English: The peplum top that I made today. Love the pattern on the fabric! I bought it cheap in a second hand store.

Leave a comment

Linnea- January 6, 2012 at 9:03 pm
Älskar din håruppsättning. Älskar din topp. Älskar dina glasögon. Mycket inspiration på samma gång!
Elinor- January 6, 2012 at 5:44 pm
Wow, imponerande! Jag vill också sy en sån! Gjorde du efter mönster eller på fri hand?
Linnea- January 6, 2012 at 2:42 pm
Snyggt! :) Hade du ett mönster eller gjorde du den på fri hand? Var fick du isåfall tag på mönstret? :)
Emelie Elisabeth- January 6, 2012 at 2:39 pm
Väldigt snygg, lär bli döläckert med kjolen till.
Sari- January 5, 2012 at 3:31 pm
Så snyggt, like!
JOHANNA- January 5, 2012 at 7:42 am
Jättesnyggt!
Miss V- January 4, 2012 at 9:32 pm
Superfint! Jag är 26 år och har inte sytt sen syslöjden i grundskolan. Jag har alltid varit väldigt intresserad av kläder och mode och har från och till ritat mycket modeillustrationer. Men de senaste veckorna har jag inte kunnat sluta tänka på att rita och själv sy upp mina kläder. Jag har ett halvt block fullt av skisser och nu gäller det bara att låna en symaskin och på något vis sätta igång. Men hur? Jag vet inget om hur man ritar upp mönster, hur olika tyger beter sig osv. Hur gör du? Syr du efter mönster? Vet du en bra tyg/sybutik? Har du något bra tips på second handbutiker som säljer billiga tyger?
NEW POST: Blame It On Fashion - STRIPES ON STRIPES
VIEW POSTS - VIEW PROFILE