Fashionflair header
2:39 pm - 22/12/2011

Christmas cosiness

Här känner jag mig alltid som hemma. Detta är hos min vännina Annicka med familj. Världens underbaraste lägenhet med på tok för mycket julstämning. Man blir fast! varje gång man kommer dit är det något nytt projekt som är avslutat. Förutom det så njuter jag av att vara med dessa fantastiska människor. Ni är så fina!

English: My friend Annicka (with family) has the most fantastic apartment. I just love to be there around Christmas!

Leave a comment

Blopparna - Emmy- December 23, 2011 at 10:53 am
Där förstår jag att du trivs, gud vad mysigt! sv: Vad söt du är och gav mig hela receptet, tack ! Ska göra sådana idag, lovar att visa dig hur dem blir :) Hoppas du får en toppen dag!
Sari- December 22, 2011 at 9:04 pm
Så himla fint och vilken hög mysfaktor! :)
NEW POST: MADELEN DE LA MOTTE - Friday
VIEW POSTS - VIEW PROFILE