Fashionflair header
10:45 am - 16/12/2011

Favorite hair products

Usch, utanför mitt fönster regnar det. VART ÄR SNÖN!? Med bara en vecka kvar till julafton är inte julkänslan direkt på topp. Tror att jag väntar med att ta en outfit bild pga vädret. Men tänkte visa er tre av mina favorit hårprodukter just nu. Mitt hår har ju bleknat en del, lite tack vare silver schampot John Frieda. Det tar bort alla gula toner. Tony & Guys protein protection mist reparerar och skyddar när man använder tex plattång. Osis (dust it) är ett puder som ger textur och matt effekt. Jätte bra om man vill få mer volym i håret.

English: Three of my favorite hair products. John Friedas silver shampoo, remove all the yellow tones in your hair. Tony & Guys protein protection mist protects your hair when using a straightener. Osis (dust it) a powder that gives texture and matte effect. Perfect when you want volyme in your hair.

Leave a comment

michaela- December 16, 2011 at 1:04 pm
osis dust it är sååå bra!
NEW POST: Hilda Sandström - BEAUTY
VIEW POSTS - VIEW PROFILE