Fashionflair header
8:47 am - 22/11/2011

My little secret

“Fake” fur, hat and sweater H&M / Skirt Bikbok

Godmorgon! Kommer ni ihåg att jag skrev för ett tag sen att jag hade en liten hemlighet att berätta. Det kanske inte låter som något jätte stort. Men för mig och för min framtid har det stor betydelse. Jag har nu sagt upp min från min deltidstjänst på Bikbok. Jag gick helt på magkänsla vilket kändes som det rätta att göra. Orsaken är att jag vill komma igång mer med mitt frilansande. Dock så kommer jag att jobba helger på Bikbok i Fältan. Inte varje helg utan två lördag-söndag och en söndag. Vilket betyder att jag har mer tid för er och för att göra fler speckjobb osv. Ni anar inte vilken lättnad det är!

English: Good morning! I have something to tell you. I just quit my job at Bikbok. I decided that I want to work more with my freelance styling! This is something that I have been thinking about for a long time. And it feels great!

Leave a comment

jessica- November 24, 2011 at 12:35 am
Längtar tills du kommer till oss=)
Emma- November 22, 2011 at 4:59 pm
held og lykke, modigt!
NEW POST: Madelene Billman - plateau jungle
VIEW POSTS - VIEW PROFILE