Fashionflair header
9:15 pm - 02/09/2011

Fall favorite

Dåliga uppdates = Många bilder! Detta är en look som jag skulle vilja köra på hela hösten. Vida byxor, knytblus, slokhatt och pälskrage. Vad är eran favorit look inför hösten? I alla fall så är byxorna och väskan second hand, knytblusen är från Gina Tricot, hatten och pälsen är från H&M.

English: My favorite fall look. Hat and fur H&M, pants and bag second hand, blouse Gina Tricot.

Follow my blog on bloglovin!

Leave a comment

denise- September 3, 2011 at 10:02 am
Inspiration! Den ska jag ha på mig idag. Min bruna slokhatt, cremevita blus, lite mörkare pälskrage och kamelfärgade vida byxor. Tror att vi har liknande garderober, jag kan sno dina outfits rakt av utan att köpa nytt:)
NEW POST: BY FUNDA - LINEN TEES
VIEW POSTS - VIEW PROFILE