Fashionflair header
10:22 pm - 28/08/2011

Me and Anna

Har filmkväll med min vän Anna i detta nu! Har saknat våra filmkvällar. När jag och Anna umgås känns det alltid som att man blir 16 igen. Omoget och okomplicerat! Vi har käkat redig husmanskost – Kycklingköttbullar med potatismos, gelé och kokta ärtor. Gött! Snart sätter jag på en kastrull med popcorn och den galna filmkvällen fortsätter.

Notera min snygga lugg på bilden. Jag ser typ ut som en munk (det är meningen!)

English: Tonight it’s movie night with my lovely friend Anna. So long since we actually hang out. Everyone sould have a friend that you can do crazy stuff with. When I’m with Anna it feels like I’m sixteen again. And I don’t care. Somethimes you just need be childish and immature.

Leave a comment

sTYLE CRUSH- August 29, 2011 at 8:21 am
SÅ SÖTA NI ÄR!
NEW POST: BY FUNDA - EMBRYOLISSE CC CREAM
VIEW POSTS - VIEW PROFILE