Fashionflair header
12:49 pm - 23/08/2011

Beige

Jag har gjort något dumt eller något väldigt bra. Ser ni klänningen på bilden. Kostar 149 kronor och kommer från H&M. Jag kunde inte hålla fingrarna i styr och köpte en i varje färg. Nu är jag alltså ägare till en beige, svart och en vinröd. Tanken när jag beställde var att modellen var så enkel. Plus att man kan ha en polotröja under den på vintern men även använda den till våren och sommaren. Bra va!? Klicka här om ni också är sugna.

English: Somethimes you buy stuff spontaneously. But the dress on the picture wasn’t just a buy. I actually bought three of it. A beige, black and red one. I thought that the model was really simple. And that you can wear all year around. With a turtleneck (polo) at fall/winter or just as it is at spring/summer.

Leave a comment

RB- August 25, 2011 at 9:44 am
Grym stil! Gillar din blogg! Keep rocking!
SANDRA-EN BRA BLOGG!!- August 23, 2011 at 6:14 pm
så jävla fiiin!
STYLE CRUSH- August 23, 2011 at 5:00 pm
WOW vad fin du är!
NEW POST: BY FUNDA - CALVIN KLEIN JEANS
VIEW POSTS - VIEW PROFILE