Fashionflair header
6:56 pm - 25/05/2011

New in

Dagen blev inte riktigt som jag har tänkt mig. Den blev så mycket bättre. Många roliga telefonsamtal och mail. Det kommer att hända grejer med bloggen. Håll utkik! Måste visa er den virkade klänningen som jag köpte på Bikbok igår. 249 kronor kostade de. Fin som snus! Skärpet på bilden är second hand och börsen har jag haft sen jag var liten.

English: I’ve had a great day today. It’s gonna happen some funny stuff with my blog. Keep your eyes open. On the piture you can see my new crocheted dress from Bikbok. The belt is second hand and the purse is old.
Leave a comment

Sarah- June 19, 2011 at 7:37 pm
Herregud så fint, klänningen är ju helt underbar och börsen *suck* Fin blogg har du också!
NEW POST: Eddie - Pure foods pesto chips
VIEW POSTS - VIEW PROFILE